La corporació de l’Ajuntament de Ferreries anuncia les ofertes culturals prèvies a les festes d’enguany

TW
0

El programa de festes de Sant Bartomeu 2016 es va presentar el passat dilluns a l'Auditori de Ferreries davant un nombrós públic i la pràctica totalitat de la corporació de l'Ajuntament. Les activitats programades per la regidoria de Festes començaran demà amb una àmplia oferta per a totes les edats, des de cinema infantil fins a tornejos d'escacs o el Campionat del Món de Truc.

Noticias relacionadas

L'esport no falta en les activitats prèvies: dilluns Cala Galdana serà l'escenari del XII Torneig de Volei Platja (9 hores) i la travessia nedant (9.30 hores), mentre que al llarg de la setmana que ve es disputarà el torneig de Tie-Break de tennis al Club de Tennis.

La programació també guarda un espai per a la música, amb la Gala Lírica de Sant Bartomeu (diumenge a les 21.30 hores)o el ball de swing (dissabte, 20 a les 21.30 hores). L'intercanvi cultural el posaran enguany les ballades populars de panderetes de Vilafranca del Penedès i la participació dels Castellers i els Bastoners de Sants el pròxim cap de setmana.