Activitats. Sortida en BTT pel nord-est de l’Illa, sessions de gerontogimnàstica, xerrades de salut i exhibicions omplen aquest cap de setmana el recinte firal de Menorca - Javier

TW
0

Una volta en bicicleta per donar la benvinguda al sol de primavera, una mica de moviment amb una masterclass d'aeròbic o de hip hop, un bateig submarí, una exhibició d'aikido, un massatge o una xerrada sobre bellesa. Tot un grapat d'activitats esportives, lúdiques i saludables reunides en un sol espai que el públic menorquí pot assaborir durant aquest cap de setmana. I és que la segona edició de la fira Gaudeix! s'ha convertit en un punt d'encontre de petits i grans, de valents per provar propostes novedoses i de curiosos però poc atrevits.

Tot i tenir un nou saló multisectorial amb una oferta variada i interessant, ahir al matí no hi va haver l'afluència de públic esperada. "Fa bon temps i això no acompanya per tancar-se en un recinte" opinava Miquel Torres, gerent d'Intersport. Tot i així, la majoria d'expositors coincidien amb Alba Sintes, d'Alba Estudi de Dansa, que "probablement demà -per avui- hi haurà més moviment". L'organització va informar que a partir de les 17 hores la fira es va animar.

La majoria d'expositors aprofiten per presentar novetats, propostes atractives i actes previstos els propers mesos. Una diada de busseig el proper 16 de maig a Cala en Porter, tallers nous de dansa per al curs que ve o la fira del cavall de raça menorquina del proper 8 i 9, són algunes de les propostes.

Pel que fa a les activitats, amb el xandall i les esportives, les malles i el banyador a sota, els més joves ben aviat van tenir l'ull posat en les propostes més suggerents, el rocòdrom i els batejos submarins. Entre el públic més madur no van passar desapercebudes les ofertes de salut ja fossin sessions de massatges o propostes de bellesa. "D'aquest tipus de fires no se n'organitzen molt sovint, les hem d'aprofitar", assegurava Agustí Capó de Ciutadella qui hi assistí per conèixer l'oferta d'oci i trobar activitats adequades tant per als seus fills com per a ell.