color. La vivesa de les imatges ho diu tot. És la passió d’un poble envers una festa que és quelcom més que dos dies festius - Cris

TW
0

Anit va quedar inaugurada l'exposició "Benaventurats!" en què es poden contemplar un centenar de fotografies de Sergio Vargas, Joan Mercadal i Ita Pons que recullen el sentiment santjoaner de tot un poble.

Una mostra en què, segons el responsable de les sales de cultura de Sa Nostra a Menorca, Juan Elorduy, "el 99 per cent de les fotografies són de gent, de com s'exterioritza, de com es viu la festa". Així, a través de les imatges captades per Vargas, Mercadal i Pons es poden apreciar interessants jocs de contrastos.

El Caragol des Born pren especial rellevància a l'exposició, ja que la paret frontal de la sala hi està dedicada amb un muntatge de fotografies independents però que, unides, recreen l'ambient que hi ha a la plaça en l'acte principal del Dissabte de Sant Joan.

Elorduy va impulsar aquesta exposició coneixedor de "la visió documental dels photobloggers, que aconsegueixen captar la mirada de la gent, dels fillets, com a reflex del que és la festa per a ells".

Les fotografies es podran veure fins el proper 29 de juny.