TW
0

La història de "Els convidats" transcorre en un lavabo acabat de reformar per un matrimoni que en aparença "està bé", com reconeixen en més d'una ocasió Pau i Adrià que preparen aquella nit un sopar familiar. Produccions Ferro portà divendres fins a la Sala Multifuncional des Mercadal "Els convidats" per gust d'un públic, entre el qual destacava gran quantitat de gent que es dedica a Menorca a fer teatre, i que feia cua ansiosa a l'entrada esperant que l'obra començàs. A l'obra en la que hi participen dos actors menorquins, Enka Alonso, en el paper de Pau, i Àlvar Triay, que fa d'Adrià. La tercera en discòrdia és la sempre "sexy" i insinuadora Agnès Llobet que broda de nou el seu paper de Lluc, germana de Pau.

A pesar d'alguns moments, molt puntuals, de cert dramatisme i sobretot d'histèria per part de les dues germanes, riure va ser la nota predominant entre la gent que gaudia de l'espectacle. La infidelitat és el tema central, però les relacions familiars, especialment la de les dues germanes, són el rerefons d'un guió dinàmic i amb to profund en determinades ocasions, que fa que la trama flueixi fins la resolució final en què els personatges es troben cara a cara amb el seu jo que han tingut en tot moment davant gràcies al mirall que els reflexa la veritat.

"Els convidats", de Mar Pla i dirigida per Cristina Cervià, planta cara a la quotidianitat que es deixa endur per la rutina i a la falsedat de determinats desitjos fets aparentment realitat.