Grup. La formació musical ha actuat en diverses ocasions a Alaior - A.G.

TW
0

El passat dia 2, al recent inaugurat auditori del Centre de Cultura Sant Diego, amb el seu aforament al complet, el grup musical Menaix a Truà, va celebrar una actuació dintre de les commemoracions del desè aniversari de la seva fundació. Aquest grup que es va formar l'any 1999 amb un assenyalat èxit de la gravació del seu primer disc, un èxit que recomanà la gravació d'un altre de llarga duració un nou èxit i més reconegut encara que el primer.Precisament, amb l'actuació del dia 2, Menaix a Truà va fer un recordatori de cançons que han llançat en el curs dels deu anys que ara commemoren. Temes de la seva pròpia creació i també adaptacions de èxits d'altres cantants com Nino Bravo, Luis Eduardo Aute, Francis Cabrel, Blind Faith i altres, una vetllada que entusiasmà el públic assistent, que va comprovar la bona coordinació so i professionalitat del conjunt.El Grup està format per Juanjo Muñoz, (Gossos) Cris Juanico (Ja t'ho diré) i Toni Xuclà, que son els tres que formen el "Juego de Tres" del seu títol.

Entre la relació de cançons interpretades, el trio va cantar "Enmig de la mar" que va ser la "Cançó de l'Estiu de TV3" l'any 2000, amb èxits d'altres autors d'aquells anys.

Menaix a Truà ha actuat en diverses ocasions a Alaior amb un notable èxit de públic, recordem una actuació al Pati de sa Lluna ara fa dos anys, que es va omplir completament. La presència de Cris Juanico, indubtablement, és un atractiu més, per als nombrosos seguidors del grup.