Assistents. Van gaudir de la música de GAIMA i dels tallers de Contact Impro - Cris

TW
0

La Pedrera dels Tarongers va ser l'escenari escollit per a la celebració de la segona edició de Pedrera Viva, un projecte impulsat per Líthi­ca i Tallers Creatius Heura per a obrir un nou espai –les Pedreres de s'Hostal– per a l'art i els creadors.

Durant tot el dia d'ahir es van realitzar diferents activitats encaminades a promocionar les canteres de Líthica i obrir-les a tots els artistes, perquè hi tinguin allà, durant tot l'any, un espai on desenvolupar-hi els seus projectes.

La jornada dominical va començar amb un taller de Moviment Contact Impro (una dansa basada en el contacte físic dels ballarins), i un altre d'iniciació al tango, amb la cantant argentina Natasha Rosemberg.

Ja el capvespre, i després de dinar plegats a la mateixa pedrera, els assistents van gaudir de l'actuació del grup GAIMA, que va oferir un repertori de músiques del món, des de composicions inspirades en la cultura índia fins a d'altres d'indrets com Veneçuela.
A aquesta actuació la van seguir les de Diego Paqué and The Moobs, el taller d'iniciació de Contact Improvisació, una jam per posar en pràctica l'après, i una sessió a càrrec de Dj Leno.

Abans, però, Líthica i Tallers Creatius Heura van exposar el seu projecte Pedrera Viva als assistents, per brindar l'espai als creadors i artistes menorquins. Una iniciativa que ha de servir per donar un major impuls a la cultura.