Feinada. Pares, alumnes i professors van compartir un dematí ben laboriós. - Paco Sturla

TW
0

Sessió de voluntariat la que es va produir ahir a l'escola Margalida Florit de Ciutadella. Un grup de pares d'alumnes del centre es va reunir en una jornada organitzada conjuntament entre l'Associació de Pares i Mares (APIMA) i la direcció, per tal de realitzar algunes millores de condicionament.

Aquesta és una iniciativa que ja fa uns anys que es duu a terme en aquest col·legi de Ciutadella. En aquesta ocasió van assistir a la convocatòria una setantena de persones, entre pares i alumnes, que van realitzar diferents tasques. Segons va explicar la directora del centre, Gore Barber, "enguany ens hem centrat en el pati infantil". S'ha creat una espècie de jardí per a arbres i vegetació, es van envernissar els jocs infantils de fusta que hi ha al recinte, es van pintar les rodes de la zona de jocs i es van dibuixar a terra les línies de la xaranga, entre altres actuacions.

L'activitat es va allargar fins les dues del migdia, moment en què els presents van finalitzar la trobada amb un bon dinar de paella.