Fira. La jornada comptà amb mostres de caça i concursos de perdigots, entre molts altres - Javier

TW
0

Perdigots artistes en el cant, gossos de caça exhibint la seva bellesa a més de la seva perícia per descobrir aus de ploma, fures ensinistrades per reunir conills i sobretot molts de visitants desitjosos de 'caçar' alguna tàctica o alguna habilitat. La segona jornada de la XXIV Fira de sa Perdiu va ser tot un èxit.

El balanç que en fa la Societat de Perdigoters de Menorca és força positiva amb la mirada posada ja cap a les noces de plata, el quart de segle de vida. Cristòfol Gomila es mostrava ahir molt satisfet de la repercussió obtinguda i de la bona participació en cadascun dels certàmens. Així i tot considerà que la jornada va rebre una afluència de visitants més minsa respecte altres edicions.

El concurs de perdius, que es va desenvolupar al llarg de tot el matí, comptà amb 25 participants i un empat en el primer lloc del pòdium. El perdigot concursant havia de mostrar la seva habilitat cantaire per atreure la perdiu que rondinava per la zona.

Per la seva banda, el certamen de bellesa canina va reunir 37 exemplars. Respecte a la mostra de caça, en la que cada gos va mostrar la seva experiència i rapidesa en localitzar perdius, hi van participar tres caçadors.

De forma paral·lela, el Grup Caní des Mercadal va fer una demostració d'obediència en grup a més d'una espectacular exhibició d'R.C.I. i d'"agility". Na "Trufa", en "Dark" en "Yuco" o en "Quiro" van ser alguns dels encarregats de provocar les rialles dels espectadors.


Guanyadors

Concurs perdius

- Glosador de Santi Cortés.
- Tanca des pou de Diego Pons

Prova cans de caça

- Trik de Rafael Marquès.

Mostra de bellesa

Ca de conills de talla grann
Bianca de Llorenç Salom

Ca de conills de talla mitjana
Flecha d'Antoni Pons

Ca de conills de talla petitan
Fletxa de Miguel Caballo

Pointers
Max de Gabriel Coll

Cans de pèl llarg
Noa de Miguel Ángel Pons

Altres races
Drago de Toy Pons