TW
0

autofitxa

Som n'Aina Fernández Benejam. Tenc set anys. Som filla de na Sonia i en Carlos, i tenc una germana que nom Gemma. Faig segon curs d'Educació Primària al col·legi públic Pintor Torrent de Ciutadella. M'agrada molt llegir, ballar i pintar, i també he escrit algun conte. Aquest cap de setmana he participat a la Marató Fotogràfica que ha organitzat el Cercle Artístic, i he guanyat el premi per als fotògrafs de menys de 16 anys. El premi ha estat un ordinador portàtil petit, un 'netbook'. Els meus pares i la meva germana m'acompanyen a l'entrevista.

Com vas fer la fotografia que ha guanyat el premi?
Vaig anar d'excursió entre sa Caleta i Santandria. Feia tant bon temps que es veien molt bé les muntanyes de Mallorca. Vaig veure un clot ple d'aigua entre les roques, un cucó. Vaig posar una margarita dins que jo ja duia de casa, i la meva mare va moure l'aigua perquè la fotografia quedés més polida.

Si duies la margarita de casa, vol dir que t'agraden molt les flors.
Sí, m'agraden molt des de sempre. Les que més m'agraden són les roses.

Has fet fotografies sempre?
Sí, sempre.

Qui t'ha mostrat a fer fotografies tan polides com la que va guanyar el concurs?
Els meus pares. Un any, els Reis Mags em van regalar una càmera d'aquelles fortes que no es fan malbé si cauen per les escales. Per fer les fotos del concurs, però, vaig emprar la càmera de la meva mare.

Pensaves que guanyaries el concurs?
Mmm... No.

I quan vas saber que havies guanyat, què vas dir?
Vaig estar molt contenta, i els deia als meus pares que no m'ho creia. Érem cinc fillets menors de setze anys. A més, també vaig quedar finalista dels adults en la categoria de la Reserva de la Biosfera.

Què t'han dit els teus companys de classe quan han vist que havies guanyat?
La mestra estava molt contenta, i els meus companys em deien que havia tingut molta sort en guanyar un ordinador. A més, la mestra ja ho havia vist pel diari.

També has vist la teva foto al diari?
Sí, i m'ha agradat molt veure la meva foto!