TW
0

Les persones majors de Ciutadella estan convidades a gaudir de la Festa de la Gent Gran, que es celebrarà aquest dissabte, a partir de les 17 hores, al Pavelló de Calós. Serà l'onzena edició d'una convocatòria festiva que, tot i la crisi, es manté com a homenatge als avis i àvies del municipi.

El programa promet entreteniment i diversió. Després de la benvinguda del batle, José María de Sintas, tindrà lloc una sessió de glosat. A continuació, els balladors de l'Associació de Gent Gran i Pensionistes de l'Esplai i de l'Associació Democràtica de Jubilats i Pensionistes oferiran una demostració de ball en línia. A les 18 hores, segons informa el regidor de Serveis Socials, Llorenç Coll, es compartirà la tradicional bereneta, que serà repartida pels voluntaris dels dos clubs de jubilats. Després les corals de les dues associacions de majors, dirigides per Esperança Barceló i Rita Marquès, respectivament, oferiran un recital de cançons. Està previst que la Festa de la Gent Gran es desenvolupi fins les 19 hores.

El regidor i la directora de l'Àrea de Serveis Socials, Cristina Mercadal, informen que la festa està oberta a totes les persones majors, als usuaris i residents del Geriàtric i del Centre Sociosanitari de Santa Rita i als membres dels dos esplais. Per a les persones que tenguin dificultats de mobilitat o dificultats de transport, l'Ajuntament, amb la col·laboració de la Creu Roja, posarà en marxa un servei de recollida. Els interessats poden sol·licitar el transport gratuït telefonant a Ca Sa Millonària (971 48 06 04).

Ciutadella compta amb 7.368 persones majors de 55 anys, el que representa un sector important de la població. El vicepresident de l'Esplai, Pere Taltavull, i el president del Centre Democràtic, Magí Moll, animen a la gent gran a assistir a la festa i expressen la il·lusió per a que la trobada festiva vagi tan bé o millor que l'any passat, amb una previsió d'assistència de més de 500 persones.