TW
0

El programa "Humans", de Televisió Menorquina, enceta avui a les 22 hores la nova temporada 2011-2012, amb l'emissió d'un reportatge i una entrevista relacionats amb la commemoració del 250è aniversari de la fundació del poble de Sant Lluís. A més, el programa dirigit i presentat per Antoni Fullana estrenarà el pròxim mes de novembre un nou plató i una nova sintonia, entre altres.

En el marc de la sèrie "Pedres amb història", el programa "Humans" ofereix avui vespre un interessant reportatge sobre l'església de Sant Lluís, dissenyada per l'arquitecte francès Antoine d'Allemand i iniciada la seva construcció durant l'ocupació militar francesa de l'Illa, entre 1756 i 1763. El programa també inclou una entrevista realitzada per Diego Dubón amb el rector de Sant Lluís, Jesús Llompart, que explicarà les activitats que al llarg de l'any organitza la parròquia, a més d'aquelles organitzades amb motiu del 250è aniversari de la construcció de l'església. "Humans" també ofereix altres seccions, amb la informació de les activitats per a la pròxima setmana i, a més, el resum de la lectura de l'Evangeli que es proclama a la missa del diumenge. El programa s'emetrà de bell nou a la pantalla demà a les 13.30 hores i a les 21 hores, a més de poder-se veure a "menorca.info", la web del diari "Menorca".

Nova imatge

El programa "Humans" número 150, que es podrà veure el mes de novembre, estrenarà novetats en el plató, el disseny dels crèdits, la introducció i la sintonia, segons ha anunciat Antoni Fullana.

"Humans", de periodicitat setmanal, ofereix la realitat social i eclesial de l'Illa, amb el compromís d'apropar-se a les persones. El programa surt a la llum gràcies a la col·laboració altruista d'un grup de vuit persones d'arreu de l'Illa.