TW
0

autoficha
Em dic Pedro Pons, vaig néixer l'any 1984 i visc a Ciutadella. La meva formació és en carrosseria i exerceixo com a dependent i gerent de Shifty. Les meves aficions són viatjar, competir als campionats de skimboard, esport k, que practic des de fa més de set anys i en què vaig quedar subcampió d'Espanya al campionat de Faro de Trafalgar a Cadiz a l'any 2010. M'agrada patinar, fer descens de muntanya amb skate i m'encanten els animals.

En què consisteix la customització de patins?
Consisteix en aprendre els elements que composen un skate, i el muntatge de la "lija", rodes, eixos, coixinets i taula.

Què ensenya als joves que assisteixen al taller l'Alternanits d'Injove?
Els joves, a part de muntar un skate, que és la pràctica base, també intentam que durant el taller aprenguin valors com la germanor, el respecte i la diversió amb la feina que estem fent.

Què és el més espectacular que s'ha fet mai amb aquesta pràctica?
El més espectacular que s'ha fet és, després del muntatge de tots els skates per als alumnes del casal de joves, fer una "demo" amb un noi que tenc a l'equip d'skate que es diu Dan i es va proclamar campió de Menorca l'any passat fent trucs impossibles que tots els fillets al·lucinaven en veure'l.

Quins són els pròxims tallers que realitzarà?
Avui al casal de joves des Mercadal i demà al d'Alaior.

Què aporta als joves el monopatí que els agrada tant... Els aporta major llibertat?
Sí, als joves l'skate els aporta llibertat, és una manera d'expressar-se sobre una taula, una manera d'expressar-se que només entenen ells i els altres nois que practiquen aquest esport. És també un estil de vida que poca gent pot entendre si mai no ha practicat aquest esport.