Cursa. Els alumnes van córrer molt més del que estava previst - CC Sant Francesc d’Assís

TW
0

Per viure un Sant Jordi des de la implicació social i la solidaritat, els diferents integrants de la comunitat educativa del CC Sant Francesc d'Assís de Ferreries van celebrar la diada organitzant una cursa amb la intenció d'ajudar els fillets i filletes de la República Democràtica del Congo, que pateixen les conseqüències de la guerra.

Per tal de fer-ho possible, cada participant es va encarregar de cercar familiars i amics que fessin de patrocinadors, comprometent-se a aportar una quantitat de diners per cada quilòmetre del recorregut prèviament traçat a l'Avinguda de Son Morera.

Els diners recollits es destinaran a Save the Children, l'ONG que treballa amb la finalitat de defensar i promoure els drets dels infants en les principals àrees que afecten a la infància com ara educació, salut, nutrició, treball infantil, prevenció d'abusos, o reunificació dels infants amb les seves famílies en situacions de catàstrofes o de guerres.
Els objectius d'aquesta iniciativa han estat sensibilitzar sobre els drets dels infants, donar a conèixer les vulneracions dels drets dels fillets a la República Democràtica del Congo, i també, prendre consciència que l'ajuda que es pugui aportar és molt important.

A la cursa van participar alumnes de l'Escola Infantil, l'alumnat de Primària i Secundària, així com alguns membres del professorat que també es van animar a córrer. Els participants van rebre de Save the Children un diploma com a mostra d'agraïment pel seu esforç.

L'escola valora molt positivament l'experiència d'aquesta cursa solidària.