Ajuntament. Cadena 100 i el diari "Menorca" han organitzat el concert estrella de l’estiu - Javier

TW
0

Les festes de la Mare de Déu de Gràcia sonaran enguany amb una nota diferent. Després del pregó, que es celebrarà dia 6 de setembre amb el pregoner Pedro J. Bosch, al Camp del Menorca actuarà en concert La Oreja de Van Gogh gracies a Cadena 100 i el diari "Menorca" que han organitzat aquest event amb la col·laboració de l'Ajuntament de Maó que inclou aquest acte en el programa de festes, amb el propòsit de satisfer la demanda de la societat que reclama grups musicals de primer nivell i sumar atractius a les festes patronals.

L'actual gira de La Oreja de Van Gogh, va explicar el director de COPE Menorca, Guillem Ferrer, va de la mà, en molts dels concerts que realitzen, de la marca Cadena 100 que té com un dels objectius oferir actuacions en directe. Gràcies a aquest fet portar fins a Maó l'aclamat grup musical de La Oreja de Van Gogh ha estat possible.

Mariano Yepes, director general d'Editorial Menorca, es congratulà també de les gestions dutes a terme per tal de poder oferir aquest concert i fer-ho en una data senyalada en el marc d'un ambient festiu. Per la seva part, la batlessa Águeda Reynés agraí a les dues entitats l'esforç que han realitzat perquè finalment el concert sigui una realitat i animà a joves i públic en general a acudir al Camp del Menorca després del pregó.

Els organitzadors van voler destacar també el preu de les entrades que s'ajusta per tal que no arribi als 20 euros. Conscients dels temps que corren i de les possibilitats econòmiques minvades en general, es vol donar la possibilitat a tothom que vulgui de poder gaudir d'un concert de primer ordre per un preu assequible a canvi d'una experiència inoblidable. Les entrades es posaran a la venda pròximament.

Concert

La Oreja de Van Gogh presenta en la seva última gira el nou àlbum "Cometas por el cielo" que ja és disc de platí a Espanya i d'or a Mèxic. L'espectacle durarà al voltant d'una hora i mitja, un intensiu de les cançons més famoses amb les noves propostes. "La playa", "La niña que llora en tus fiestas", els singles més radiats a Espanya i Llatinoamèrica.

"Día cero", "Mi calle es n.york", "Cometas por el cielo", l'emocionant himne amb el que s'ha convertit "Jueves", el tema dedicat al 11 M, "Muñeca de trapo", "Pop" o "El último vals", sonen renovats i més potents, però sempre molt "Lovg".

La Oreja de Van Gogh compta amb més de 50 discs d'or i platí i recentment han rebut un disc commemoratiu per la venda de més de sis milions de discs al món.

A la llarga llista d'èxits i premis també se li sumen haver actuat aquest any a Nova York, Londres i tota la gira americana que els ha dut a Mèxic, Xile, Argentina, entre altres països.