Casa del poble. Joves preparant una obra de teatre que representaran per les persones majors - Javier

TW
0

El Centre de Persones Majors del Consell insular acull aquests dies a 40 fillets i filletes d'entre vuit i dotze anys que participen en unes jornades de forma intergeneracional que organitza l'Obra Social de la Caixa.

Marta Villaró, dinamitzadora de l'Obra Social de la Caixa, va explicar que cada any es realitzen aquest tipus d'activitats que també es duran a terme en el Centre de Gent Major de Ciutadella en els pròxims dies.

El tema sobre el que giren els jocs virtuals i les propostes teatrals d'enguany és el medi ambient, l'ecologisme, uns programes educatius que es basen en els valors que es volen transmetre als més joves.

La finalitat també és passar-s'ho bé i així ho confirmaren ahir en Pau Callejas i en Roger Llabrés, ambdós d'11 anys, que no desferraven els dits del teclat per tal de salvar la terra.

D'altres feien nét l'atmosfera de la contaminació que una espècie de monstres feia extensiva a cada moment. Jugaven també amb una fàbrica i gestionaven els residus.

En una altra sala el grup es reunia entorn dels seus monitors que els indicaven les principals pautes per la representació d'una obra teatral.

Un tema tracta també sobre el medi ambient, l'altra sobre els nouvinguts que es donen a conèixer amb la mímica.