Port. L’alcaldessa Águeda Reynés, i la regidora d’Urbanisme Analia Noval - Javier

TW
0

La Costa des General de Maó torna a obrir-se després d'una sèrie d'intervencions executades per l'Ajuntament a causa de l'esllavissament al penya-segat que va succeir el 27 de febrer a l'alçada del número 67 del Moll de Ponent provocat, sembla ser, per la ruptura del col·lector que transcorre baix la costa.

L'alcaldessa, Águeda Reynés, i la regidora d'Urbanisme, Analia Noval, van explicar ahir tots els detalls de les intervencions dutes a terme.

El projecte de restitució parcial de la Costa des General ha contemplat la instal·lació d'un col·lector nou de diàmetre 600 mil·ímetres amb la realització dels pous corresponents, a més de solucionar el tram de nou metres en vertical construint a la seva base una càmera de formigó amb placa de granit.

L'execució del mur de pedra a tot el front del penya-segat recupera l'alçat primitiu del mur abans de l'esllavissament.

Per finalitzar, en una tercera fase de la intervenció integral de la Costa, es van realitzar millores com ara la pavimentació, es va repassar la il·luminació i s'ha col·locat la barana, segons es preveia al projecte del PIC que englobava aquesta i dues costes més, la d'en Reynés i Miranda.