Missa. El bisbe Salvador Giménez presidí la celebració, en què també concelebrà el nou diaca, Guillem Ferrer - Cris

TW
0

La Parròquia de Sant Antoni Maria Claret celebrà ahir la festivitat amb una missa que presidí el bisbe Salvador Giménez Valls i que reuní a tota la comunitat. Després de l'Homilia, el rector de la parròquia, Bosco Martí, reafirmà els vots de capellà i el seu vot de pobresa com a membre de l'Associació de Preveres del Pradó. Es tractà d'un compromís ple de significació cristiana, que el rector formulà davant el bisbe i del responsable nacional a Espanya de l'entitat, Manolo Barco, i de José María Tortosa, responsable de Formació, que assistiren a la celebració.

Bosco Martí expressà que "em decidesc a seguir a nostre Senyor Jesucrist de més a prop per tal d'esdevenir més capaç de treballar eficaçment en la salvació dels homes i dones, al si de la família del Pradó i davant l'Església". El rector es va comprometre a Déu a practicar segons les constitucions de l'associació: la pobresa i la humilitat per l'amor de Crist, l'obediència, i la castedat en el celibat. "Amb Maria, Sant Antoni Maria Claret, Sant Joan Bosco i amb els testimonis de fe vull respondre així a la Crida del Pare, vincular-me més estretament a la persona de Crist i deixar-me afaiçonar pel seu Esperit".

Jocs i concert de Som Gospel
El compromís del prevere va tenir lloc en el marc de la celebració de la festivitat de Sant Antoni Maria Claret, que la parròquia celebrarà amb activitats lúdiques i pregàries durant el cap de setmana. Així, dissabte, de 16.30 a 19 hores, hi haurà jocs infantils; a les 19.30 hores es celebrarà la Missa i després hi haurà xocolati i ensaïmada. A les 21.15 hores tindrà lloc l'actuació del grup Som Gospel Menorca. El mateix dissabte, a partir de les 15.30 hores, el grup de Caritas repartirà l'ensaïmada i el xocolata a les cases de la gent malalta o impedida. El diumenge, es celebrarà la Missa a les 9 i a les 11 hores, i després de cada celebració litúrgica també es compartirà el xocolata i l'ensaïmada.