Teatre. Sobre l’escenari dos maniquins vestits de nuvis anuncien la celebració de noces al Principal - Gemma Andreu

TW
0

No se tracta de l'obra teatral "Les noces són teatre", de Walter Rosenzwit. En les ocasions en què el Teatre Principal de Maó celebri unes noces hi haurà nuvis, i no com a la comèdia, aquests seran sobre l'escenari com vertaders protagonistes del dia del seu enllaç i el públic no serà el públic sinó els convidats.

El Teatre Principal de Maó havia anunciat per ahir una novetat "molt especial" i en entrar-hi s'hi descobrien dos maniquins vestits de nuvi i de núvia vora el piano, i com a teló de fons la imatge d'una parella que es va fer el reportatge fotogràfic de les seves noces precisament en el Principal.

El coliseu maonès serà així un nou escenari per la celebració de noces. És l'última tendència de noces a Itàlia, on els teatres es presenten com l'opció més romàntica. A Estats Units casar-se en un teatre és tot un èxit. Les noces més exclusives de Barcelona es celebren al Gran Teatre del Liceu, a la mateixa ciutat una altra opció és el teatre privat Aquarella. A Madrid el Teatro Circo Price fa la seva oferta, també el Cervantes d'Almeria, i així tants altres teatres als que ara es suma el de Maó.

L'alcaldessa Águeda Reynés va explicar que a inicis d'any s'havia aprovat un Decret d'Alcaldia que permet celebrar noces a edificis públics com ara el Principal, la Sala Augusta, quan es pugui tornar a obrir, o l'Illa del Rei, on ja se n'ha celebrat una, i aquestes noces ja tenen el caràcter oficial pel que no cal anar a l'Ajuntament per a la tramitació dels documents.

Casar-se al Teatre Principal podrà ser tan esplèndid com els nuvis desitgin i es puguin permetre. La gerent del Teatre, Virginia Victori, va explicar que els nuvis poden escollir fer-s'hi tan sols el reportatge fotogràfic o celebrar-hi les seves noces i fins i tot un cocktail que es serviria al tercer pis. El cost variarà en funció dels serveis que es contractin que poden incloure, per exemple, la decoració floral o un concert de piano. "No volem que es converteixi en una opció elitista", va comentar Victori, "volem explicar que oferim un indret molt especial amb serveis de teatre com ara el cap de sala, el tècnic de llums, la recepció, etcètera". Casar-se al Principal surt per un cost base de 1.300 euros als que caldrà sumar opcions i serveis. També van deixar clar que en cap cas unes noces interferiran en la programació pròpia del Teatre.