Concert. Uns cinquanta músics oferiren un repertori molt atractiu a la Plaça Nova - Paco Sturla

TW
0

El lloc que habitualment ocupen unes taules i cadires de bar al centre de Ciutadella ahir estava ocupat per una cinquantena de músics. El so de les passes i de la conversa de la gent que habitualment acompanya les caminades pel centre de Ciutadella els dissabtes capvespre es canvià ahir per les melodies interpretades per la Banda de Música de Ciutadella, que s'avançà a la celebració de Santa Cecília i dugué la música al bell mig de la ciutat.

Normalment, és el públic qui s'ha d'atracar als concerts de la Banda de Música. Un s'ha de proposar anar a passar una estona per gaudir de la música. Ahir, l'objectiu de la Banda era aconseguir precisament l'efecte contrari, que fos la música qui s'atraqués als passejants que tenien altres plans. Foren bastants els ciutadellencs que transitaven per Ses Voltes o pel Carrer de Maó i foren cridats per la música com els nens seguien al flautista d'Hamelín. La música els seduïa, i la Banda aconseguí escampar la música pels carrers antics de la ciutat.

El repertori escollit acompanyava, ja que moltes de les melodies que s'interpretaren eren conegudes pel gran públic. Michael Jackson, Nino Bravo, James Bond... Foren bastants els que pensaven quedar a escoltar només una cançó i quedaren enganxats per la música. Altres tal vegada només sentiren unes notes, però foren suficients per alegrar-los el capvespre i canviar la banda sonora d'aquella passejada que havia de ser rutinària. El dissabte capvespre havia estat diferent gràcies a la Banda de Música de Ciutadella.