TW
0

autofitxa
Som en Jesús Triay Mascaró. Som professor i mestre de kàrate i també duc la gerència del Gimnàs Físics Ciutadella. Des de fa un temps hem reunit diverses disciplines de les arts marcials, a més d'altres activitats físiques, al gimnàs del carrer Barcelona. Comptam amb 350 abonats i demà divendres duim a terme una demostració d'algunes de les nostres activitats. Serà durant tot el dia. A més al final farem rifes i sortejos a benefici de Caritas. L'entrada és gratuïta.

El nou gimnàs que regenta sembla que va tenint una bona acollida, no?
Sí, anam fent diverses coses en l'àmbit de l'activitat física tot i que al gimnàs estam especialitzats en arts marcials. Jo estava abans al Kàrate Shotokan i hem obert aquest nou centre amb noves disciplines i altres activitats.

I quantes persones estan abonades al centre per a fer-hi activitats setmanalment?
Ara devem ser uns 350 inscrits en les diferents modalitats i que vénen cada setmana a fer activitat física. La majoria són d'arts marcials però també hi ha musculació, manteniment o psicomotricitat, per exemple. Per açò hi ha diferents sales i disposam de prou espai per a tot.

Ens ha dit que l'especialitat són les arts marcials. I quines disciplines mostrau?
A Físics Ciutadella ens hem unit tres clubs: el kàrate, també hi ha l'associació d'aikido i un club de judo, relacionat amb es Castell. Està obert a totes les edats.

Amb tot, Físics Ciutadella també es mostra solidari amb els més necessitats i feu una jornada benèfica...
Així és. Farem una jornada a benefici de Caritas. Demà divendres al gimnàs del carrer Barcelona hi haurà una demostració d'arts marcials de les 10 a les 12.30 hores. El capvespre seguirem amb més actes i serà un temps per a les pràctiques. Ho podran fer tots els que ho vulguin provar. Serà de les 16 a les 18 hores. Pot venir qui vulgui, l'entrada és gratuïta. Aquestes demostracions aniran acompanyades de música i balls de hip-hop, a més de projeccions que a la mateixa sala.

I les activitats benèfiques, quan es realitzaran?
Al final de tot, al fosquet, quan hagin acabat les pràctiques, realitzarem uns sortejos i rifes. Hi haurà regals. També posarem a la venda uns cupons al preu de 5 euros per a poder obtenir descomptes a diferents comerços. La recaptació anirà destinada a Caritas

A part de realitzar una acció solidària, serà una jornada completa de portes obertes per a tots els abonats al centre i per a tots aquells que ho vulguin provar.
Sí. A més d'ajudar en el que puguem, també feim aquesta jornada per a tothom. Obrirem la sala de psicomotricitat amb monitors perquè els fillets menors de quatre anys també es puguin divertir.