ONCE. El formatge amb Denominació d’Origen Mahón-Menorca il·lustra un cupó - Gemma Andreu

TW
0

L'ONCE va portar ahir la imatge del Formatge de Denominació d'Origen Mahón-Menorca en els 5.000.000 cupons que es venien ahir i que pertanyien a la sèrie "Lo mejor de nuestra tierra" que Menorca havia de dedicar a la gastronomia en el marc de la temàtica "Tradición en los fogones".

El cupó de l'ONCE retia així homenatge al formatge de Menorca pel que durant la presentació que va tenir lloc a l'Agència Administrativa de l'ONCE a Menorca hi varen ser presents Juan Bosco Triay, president del Consejo Regulador i Fernando Villalonga, conseller d'Agricultura, Economia i Caça, a més de Joan Josep Villalonga, director de l'ONCE a Menorca i de Jesús Arcos, conseller territorial de l'ONCE. Tots els presents van destacar la difusió no només del formatge de Menorca sinó de la pròpia Illa a través dels cinc milions de cupons que es van distribuir a tota Espanya a través de 21.000 agents venedors. Cada cupó tenia el preu de 1'5 euros i s'adjudicaven 50 premis de 35.000 euros a les cinc xifres. A més tenien premi de 500 euros els nombres anterior i posterior a l'agraciat i premis de 200, 20 i 6 euros, a les quatre, tres i dos últimes xifres, respectivament, del cupó premiat, així com reintegrament de 1'5 euros a l'última i primera xifra.

En el marc de la campanya "Lo mejor de nuestra tierra", l'ONCE convida a distints territoris a lluir una imatge d'una temàtica concreta. És així que a Mallorca es va dedicar el cupó de dilluns al carrer Colom de Palma, un dels més emblemàtics, que atenia a la temàtica de "Calles con solera". Avui el cupó de l'ONCE anirà il·lustrat amb una imatge de l'Illa de Formentera que correspon a la temàtica "Rincones singulares" pel que s'ha elegit el Cap de Barbaria. De les Illes Balears Eivissa serà l'última en decorar el cupó de l'ONCE i ho farà demà pel tema "Juegos populares" amb una imatge de la Navegació de la Ruta de la Sal.

l'ONCE haurà dedicat 72 cupons (quatre per Comunitat Autònoma) a través de la campanya "Lo mejor de nuestra tierra" que pretén promocionar alguns aspectes destacats de les Comunitats coincidint amb la celebració de les distintes festes que es celebren per les autonomies.

L'ONCE celebra durant aquest any el 75 aniversari i el 25 aniversari de la Fundación ONCE amb un programa d'actes que s'aniran succeint al llarg dels pròxims mesos.