Animació. Els músics van interpretar èxits del rock i temes de pel·lícules de l’agent James Bond - L.M.

TW
0

Poc s'havien d'imaginar els compositors de les bandes sonores de les pel·lícules de James Bond que algunes de les seves composicions crearien a la Plaça del Pare Camps des Mercadal un ambient festiu com el que es va donar divendres vespre.

Un espectacle musical amb llums i colors que va entusiasmar al públic assistent. La satisfacció del membres de la Banda de Música des Mercadal era perceptible per tots, la culminació de la feina feta durant mesos es veia compensada amb escreix per una plaça plena, gaudint d'una primera part al ritme de grans èxits de Michael Jackson i alguns altres de rock de finals dels anys vuitanta i principis dels noranta, com "I Want it all" i "Nothing else matters" de Queen i Metallica respectivament.

La nova ubicació del concert va permetre una assistència de públic major que la acostumada. El director i els músics podien veure així compensats tots els seus esforços en la preparació d'aquest concert d'estiu.

La segona part del concert, on la Banda de Música va enllaçar cinc dels temes principals d'algunes pel·lícules de l'agent 007, va ésser el plat fort del concert. Les vocalistes Sara Riudavets i Maria Mora van interpretar els temes amb seguretat, desenvolupant tots els matisos necessaris que la dificultat de les peces requeria.

Per concloure, la banda va oferir al públic un bis de la cançó "Skyfall", i després un petit tast, interpretant "El Maniquí" i el "Jaleo", per començar a fer boca davant la proximitat de les festes. La plaça va vibrar sentint les notes, en l'aire es respirava l'ambient de Sant Martí. Un concert que romandrà en el record i una vetllada molt especial.