Demostració. Els alumnes dels cursos Estiu Jove van exhibir dimecres les habilitats adquirides - Javier

TW
0

I tu, què has après a fer aquest estiu? Seixanta joves maonesos han participat en algun dels cinc cursos del programa Estiu Jove a Maó que l'Ajuntament ha impulsat com a oferta municipal per a aquest estiu. I dimecres el públic va poder descobrir les habilitats adquirides. Així és com aquests estudiants han pogut aprendre fotografia, ensinistrament caní, cuina, teatre social i caiac.

Dimecres fou el torn d'ensenyar els aprenentatges com a activitat de clausura. Fou al Claustre del Carme des de les onze fins la una del migdia on aquests joves van mostrar quant havien après.

La jornada va arrencar amb una exhibició d'agility on els set alumnes i les seves mascotes van exhibir els coneixements adquirits en obediència canina de la mà de l'instructor Manolo López. Des del taller de teatre social impartit per l'antropòloga Fanny Gómez, deu joves van presentar una peça de teatre fòrum on el públic va poder participar de la posada en escena. Aquesta peça va ser creada i ideada pels mateixos alumnes i va reflexionar sobre les tendències de moda, l'exclusió social i els trastorns alimentaris. Pretenia ser un espai d'expressió on manifestar aspectes a transformar de la societat.

Per altra banda, la quinzena d'alumnes de cuina van donar a provar les delícies gastronòmiques apreses amb Omar Balastegui. Finalment, la gent va poder veure l'art fotogràfic de les tretze futures promeses qui van aprendre amb Ana Maria Capó nocions bàsiques sobre com emprar una càmera reflex així com tot allò que engloba una foto ja sigui la perspectiva o la llum, entre molts altres aspectes.