Estètica i gust. Aquestes van ser les qualitats premiades al concurs

TW
0

Ahir a les vuit l'Associació de Veïns de Llucmaçanes celebrava el seu Concurs de rebosteria, un acte que, després de deu anys, ja s'ha convertit en habitual en aquestes dates. Aquest any, a més, és el primer que aquest certament es combina convenientment amb la celebració del sopar de veïns.

El jurat, format cada any per un professional de la rebosteria i per un veí del poble, està integrat enguany per Pasqual Vallés i Margarita Saura, respectivament.

Tots dos van voler destacar l'implicació dels participants, i el nivell de qualitat de la majoria dels seus treballs.

En aquesta edició es va fer entrega de dos premis: el primer, a la presentació i l'aspecte estètic; i el segon, a l'aspecte purament culinari. La guanyadora dins la primera categoria va ser na Mari Carmen Martín, amb un vistós pastís amb forma de papallona, fet amb "marshmallows", bescuit i llaminadures variades. En la segona categoria, el premi va ser per als petits Albert i Adrià Llabrés Pons, amb una coca de iogurt recoberta de crema pastissera, feta amb ingredients casolans.

Sense deixar de banda l'aspecte visual, els petits pastissers van decorar el seu treball amb la silueta d'un caixer i el seu cavall.

Va destacar la varietat de participants, que anava des de la joventut d'aquests dos petits, fins els 92 anys de na Margarita Carreras, que va participar amb una safata de pastissets.

El concurs va culminar amb el tradicional sopar de veïns de Llucmaçanes, on es va gaudir de tots els treballs participants..