L’anunci de Benjamín Riquelme i Ivan Khanet va superar les 25.000 visites

TW
0

El món de la imatge i de l'audiovisual continua guanyant terreny i, com no, internet esdevé la plataforma ideal per difondre missatges. Bé ho saben els impulsors de la sèrie What 2 Do in Menorca, que durant 2013 van fer que el seu vídeo dedicat a les festes de Sant Joan fos en el més vist de l'any, encapçalant el 'top ten' dels audiovisuals menorquins a Youtube.

Aquests deu vídeos són els que van acumular més visites durant el darrer any d'entre tots aquells que, en la seva descripció, van incloure el nom de Menorca o estan relacionats amb l'Illa.


Top ten

L'anunci de Benjamín Riquelme i Ivan Khanet va superar les 25.000 visites. Una xifra a la qual, en només un mes, s'han acostat els membres del grup musical Pèl de Gall. Tot i que en la seva descripció no figura Menorca, els menorquins protagonitzen aquest vídeo, aconseguint més de 23.000 visites amb «José Ramón», per denunciar les polítiques del Govern que dirigeix José Ramón Bauzà i el PP.

En el tercer escaló del rànquing apareixen els Joves per Menorca, amb la seva campanya contra el decret de Tractament Integrat de Llengües, i converteixen l'Executiu autonòmic en protagonista, acumulant fins a dues mencions entre el 'top ten'.

Completen el llistat les vacances futbolístiques d'un jove turista; les de dues al·lotes que mostren Menorca en un particular repàs estiuenc; l'enregistrament dels participants al Motor Show d'agost a Maó; el vídeo de l'empresa Rutes a Cavall Son Bou sobre la cria d'equins; la promoció de la Trail Menorca 2013 pel Camí de Cavalls; i l'original felicitació de Nadal de la Immobiliària ses Moreres amb un seguit d'imatges aèries.

En el llistat també s'inclou, en cinquena posició, un combat del ciutadellenc Frank Muñoz, que al desembre s'ha proclamat campió del món de Superkombat, i que acumulà més d'11.000 reproduccions el 2013.

1. Festes de Sant Joan, de What 2 Do in Menorca

2. Crítica a «José Ramón», del grup Pèl de Gall

3. El poble diu prou!, de Joves per Menorca

4. Menorca 2013, de Footballskills98

5. Combat entre Frank Muñoz i Nathan Corbett

6. Zanita and Nicole in Menorca 2013

7. People are awesome Menorca 2013

8. Cubrimiento de yeguas de Son Bou Rutas a Caballo

9. Promoció de la 'Trail Menorca 2013'

10. ¡Navidad en Menorca!, de Inmobiliaria ses Moreres