Els cines de l’Illa esperen recuperar les cues d’espectadors. - Arxiu

TW
0

La campanya «Dimecres de cine» que s'ha llençat a nivell nacional, oferint preus especials per atreure més públic a les sales de cinema, també arriba a Menorca, on les dues empreses exhibidores s'afegeixen a la iniciativa.

Així, entre el 15 de gener i el 15 d'abril, anar al cinema sortirà gairebé a meitat de preu. L'entrada valdrà 3,90 euros.

Tant des de les sales Ocimax de Maó com des dels Cinemes del Canal Salat de Ciutadella han confirmat la seva adhesió a aquesta campanya per mirar de guanyar espectadors.

Durant aquest període, als cines Ocimax es mantindran els 4,50 euros per als dilluns (dia de l'espectador) i els 7,50 euros per a la resta de dies, tret dels dimecres en què l'entrada valdrà 3,90 euros.

Mentre, veure una pel·lícula a Ciutadella costarà 5 euros els dilluns, 7 euros els cap de setmana i 6 euros la resta de dies, a excepció dels dimecres que, fins el 15 d'abril, valdrà també 3,90 euros.

El responsable dels cinemes de Ciutadella, Andreu Torres, creu que aquesta és una manera «de fomentar el cinema, amb un preu bastant barat». Una estratègia necessària per animar el públic i ajudar un sector que, lamenta, «han mort amb la pujada de l'IVA al 21 per cent».