Els petits van gaudir ajudant a sembrar els arbres. | Javier Coll

TW
0

Un matí ben entretingut és el que van tenir ahir els alumnes d'Educació Infantil i de Primària del col·legi Àngel Ruiz i Pablo des Castell. Una jornada en què els infants van ajudar en la plantada d'arbres que es va fer a la Plaça Esplanada, fruit de la col·laboració entre el Consistori i l'empresa CLH.

El delegat de CLH a Menorca, Josep Serra, explicà que el seu grup ha donat a l'Ajuntament des Castell la quantitat de 2.500 euros, per a l'adquisició de tretze xicrandes, o jacarandas, per omplir els forats deixats per uns altres arbres que s'havien mort. Una acció que s'emmarca en el programa d'actuacions mediambientals de la companyia.

Aquesta donació s'ha complementat amb una acció amb l'escola del poble, perquè els alumnes poguessin participar en la plantació. Va ser així com, durant tot el matí, els diferents grups d'Infantil i Primària van anar passant per la plaça, i pala en mà, van anar omplint els forats on ja s'hi havien col·locat els arbres.

Continuant amb aquestes accions impulsades per l'Ajuntament, segons explicà el batle, Lluís Camps, «d'aquí un mes està previst que una altra entitat apadrini un altra zona de l'Esplanada».