L’esdeveniment es va presentar ahir capvespre a l’Ajuntament de Ferreries | Kika Triay

TW
0

Ferreries es convertirà, aquest cap de setmana, en la capital nacional del maneig natural del cavall. Serà amb el XI Col·loqui Espanyol sobre aquesta pràctica, una trobada de tres dies en què una cinquantena de professionals, veterinaris i aficionats al món del cavall intercanviaran experiències, ponències i demostracions.

Aquestes jornades estan organitzades per la Escuela de Adiestramiento y Monta Natural, que presideix el prestigiós Marcelino 'Chico' Ramírez. Un esdeveniment que inclourà fins a vuit ponències a càrrec de diversos especialistes, i també un parell de taules rodones, que tindran lloc a la sala sociocultural de la localitat.

Durant la trobada també es faran diversos tallers infantils, pels que hi passaran uns 400 alumnes de les escoles de Ferreries, a més de diverses demostracions d'ensinistrament de poltres, de volteig i de munta, entre d'altres, que es faran a les instal·lacions de Son Martorellet.

El Col·loqui Espanyol de Maneig Natural començarà el matí de divendres amb tallers escolars, i després s'alternaran ponències i sessions pràctiques, tant divendres capvespre, com dissabte, i diumenge hi haurà les darreres xerrades i un dinar de clausura.