TW
6

La tradició de Halloween està prenent força els darrers anys a Menorca, i bona mostra d'això són les diferents iniciatives que sorgeixen per a la vigília de Tots Sants. De fet, fins i tot les administracions locals s'apunten a aquesta moda, i a Sant Lluís i as Castell preparen els seus respectius passatges del terror.

Aquest divendres vespre, a partir de les 20 hores, la Plaça des Mercat des Castell es convertirà en un túnel del terror. Allà, els més valents podran entrar i experimentar les sensacions que els produeixi el muntatge. Per a participar-hi s'ha fixat una entrada donatiu d'un euro, que es destinarà a Siempre Salón.

Més tard, a partir de les 22.30 hores, al mateix pati hi començarà una festa, en la que no hi faltarà l'ambientació musical. Hi haurà venda de menjar i beguda a preus econòmics d'un euro.
En aquesta festa hi col·laboren diversos comerços del municipi.


Sant Lluís

L'Ajuntament santlluïser ha preparat també per divendres diverses activitats orientades a animar aquesta celebració de Halloween.

L'animació començarà a les 17 hores. Serà amb un passacarrers per al que es comptarà amb els dimonis del grup Myotragus de Ferreries, que a ritme de batucada i acompanyats per personatges terrorífics recorreran els carrers del poble fins arribar a la Sala Polivalent Albert Camus.

Ja a l'espai multifuncional hi haurà jocs ambientats en Halloween i tallers preparats pel grup Xaranga i el Molí de Baix. Serà fins a les 19 hores, quan està previst que els membres d'Esportart omplin de música la sala amb els seus ritmes.

Mentre, el Molí de Baix ja s'haurà convertit en el Molí del Terror. Des de les 18 hores hi haurà personatges i escenes en un entorn decorat per a l'ocasió. Per assistir-hi s'hauran de recollir les invitacions gratuïtes que entregaran les monitores del Molí de Baix durant els tallers.