Un bon nombre de patinadors van gaudir dels últims instants de l’activitat que Dynamic Menorca, gestora del Pavelló Menorca, ha ofert durant un mes. | Javier Coll

TW
11

Després d'un mes d'activitat, la pista de gel de Maó va tancar ahir les seves portes amb una valoració molt positiva per part tant de l'empresa organitzadora com de l'Ajuntament. I és que durant tots aquests dies han passat per les instal·lacions del Pavelló Menorca més de 7.500 persones, una xifra que supera totes les previsions.

El gerent de Dynamic Menorca, Elías Utset, explicava ahir que «la valoració és molt bona, no només perquè s'han superat els 5.000 patinadors sinó també perquè s'han creat molt bones sinergies amb l'Ajuntament i amb els comerciants de Maó».

I és que la instal·lació de la pista de gel s'ha complementat amb la organització d'una campanya de promoció comercial de suport, per realitzar les compres de Nadal a les botigues de Maó. Així, s'han repartit invitacions entre uns tres-cents establiments, que aquests han distribuït entre els seus clients.

Ahir capvespre, en la seva visita a les instal·lacions per a la seva clausura, la batlessa Àgueda Reynés afirmà que «amb aquest projecte, la ciutat ha tingut un altre motiu potent per rebre visitants per Nadal», perquè com afegia Utset, «ha vingut gent de tots els pobles».

En aquest mateix sentit, el regidor de Comerç i Turisme, Alejandro Sanz, valorava també de forma «molt positiva per la gran quantitat de visitants, i també perquè han estat molts els menorquins d'altres municipis que s'han atracat a Maó atrets per la pista».