Sopa de formatge amb cebes, escalunyes i anous, una altra videorecepta de Fra Roger | Fra Roger

TW
0

Ingredients (per a 4 persones):

· 1,5 l brou de pollastre
· 650 g. Formatge Vell
· 250 g. de pasta de nous
· Calçots
· Xalotes
· Porradell
· Romaní (flor)
· Flors variades i fulles

Fondre el formatge dins el brou de pollastre a foc suau. Fregir les nous i triturar-les amb un robot de cuina fins a obtenir una pasta fina. Afegir la pasta dins la sopa. Escaldar les verdures i marcar-les en una graella. Muntar el plat i servir en una sopera.

Noticias relacionadas


JOAN BAGUR, Restaurant Rels

Nascut a Menorca, el setembre del 86, es un cuiner format fent el Grau Mitjà de Cuina a l'escola d'Hosteleria de Ciutadella de Menorca, a l'IES M. Àngels Cardona. Allà va poder participar al «BalearSkill del 2007» quedant segon classificat i aprengué tota les bases.

A Barcelona va estudiar el Grau Superior de Restauració a l'ESHTSI (Escola Superior d'hostaleria i Turisme de Sant Ignasi- Sarrià) i va acabar el Superior i estudià el curs d'especialització en Alta Cuina de la mateixa escola i se li va brindar l'oportunitat de crear i servir el menú al Papa Benet XVI durant la seva visita a Barcelona el 7 de novembre del 2010 a part de fer un període de stages i practiques a restaurants de Catalunya.Ara trasllada tot l'après a Rels, un nou restaurant a Ciutadella que s'inaugurarà dia 3 de desembre amb el seu company i soci Antoni Taltavull, un gran cuiner que ve del restaurant Cinc Sentits de Barcelona (estrella Michelin).