S’anaven fent exhibicions i els assistents s’animaven a participar en diferents modalitats | Josep Bagur Gomila

TW
5

El «One Punta Prima Day» creix i es consolida, després de només quatre edicions, com una aposta amb un gran atractiu. Ho demostra la gran assistència d'aquest diumenge a la urbanització de Sant Lluís, on centenars de persones van passejar i participar a les nombroses activitats preparades.

L'èxit de la cita va anar acompanyada d'un dia excel·lent, amb sol i un poc de vent, element sempre necessari en el món del surf, l'activitat al voltant de la qual es desenvolupa l'esdeveniment.

A les 11 del matí l'assistència ja era nombrosa i va anar augmentant cap al migdia, amb llargues cues de cotxes que es van fer notar al mateix poble de Sant Lluís.


Activitat

El passeig marítim era ple d'expositors de botigues i marques comercials, mostrant els productes més destacats de diferents disciplines i material tècnic, de surf, de skate o de longboard. I també es va captar el surf-style amb una exposició de furgonetes, així com també de Harley's Davidson i de vespes. Tot, amenitzat amb música i Dj, mentre s'anaven fent exhibicions i els assistents s'animaven a participar en diferents modalitats. I és que es va instal·lar un skatepark i es va aprofitar la pendent del carrer per patinar, mentre que a l'altre extrem es feia el primer Campionat de Cross Beach, sessions d'iniciació al longboard o partits de volei platja.

Vora la mar, un grup va escoltar una figura emblemàtica del surf, el basc Aitor Francesena, qui els anys 70 va crear la primera escola de surf d'Espanya i que avui segueix gaudint d'aquesta disciplina, tot i haver-se quedat cec arrel d'un accident.
Des de l'organització, Miquel Petrus expressava ja el vespre la satisfacció d'aquesta quarta edició del «One Punta Prima Day», de la qual destacava que «tot i haver crescut en nombre d'expositors i d'activitats, es manté el bon ambient i ha estat un gust veure les cares de satisfacció de la gent que ha vingut».

L'esdeveniment es va donar per acabat amb una Close Party a Sa Cova de Torret.