TW
0

El passat dijous, dia 13, el grup folklòric Aires des Barranc d'Algendar de Ferreries va viatjar a Portugal per realitzar un intercanvi amb el grup Flor do Sabugueiro de Dalvares, Tarouca.

Dalvares és una petita població de 1.000 habitants al nord de Portugal que viu principalment de l'agricultura. Divendres al matí el grup de Ferreries va fer un passeig pel poble i es va sorprendre del seu caràcter marcadament rural, comenten que encara van trobar gent que renta a mà als safarejos. També van visitar la Casa do Paço i el museu del vi espumante. Al capvespre, els folklòrics van actuar a Armamar, on la gent va quedar encantada amb els balls i músiques menorquines, fins i tot n'hi va haver que es van apuntar a ballar el "Jaleo" i la "Senyora Francisca" amb ells.

Dissabte continuaren les visites, a Porto van veure la Catedral, la Torre dos clérigos i la ribera del riu Douro. A la nit, nova actuació a Dalvares amb cinc grups portuguesos. A pesar del fred, la gent es va animar amb la música. L'intercanvi ha estat valorat molt positivament per tots els membres.