TW
0

Els colors més dolços, les llums suaus de la tardor, de la primavera, són el que Juanjo Pons i la seva càmera cerquen, i troben, per plasmar en la fotografia com es pot veure a l'exposició "Fotografies de Menorca" que fins dia 16 es mostra a la Galeria Kroma de Maó.

Juanjo Pons va iniciar-se, en solitari, en el món de la fotografia quan era un adolescent. Es va formar amb diferents cursos i ha fet de la seva passió la seva professió, una combinació ideal amb la que el fotògraf es delecta recreant-se en diferents estils. El paisatge és un dels camps en el que millor es mou, però a Juanjo li atreu també tota la temàtica del bodegó que practica especialment aquells dies en què no es pot sortir de casa, com a l'hivern. Amb el bodegó Pons troba nous estímuls amb els que es recrea combinant elements tant distints com un plat trencat o un ou des del que fa néixer dues flors o el que per ell és la mateixa primavera.

Les possibilitats del món digital són atractives per Juanjo Pons, "abans tot eren sorpreses i algunes decepcions, ara saps que en arribar a casa ho pots solucionar". Tot i així reconeix no fer-ne un abús sinó simplement aprofitar la possibilitat de rectificar.
Les seves fotografies es caracteritzen per un punt baix de captació en els paisatges i la textura que hi imprimeix amb qualitats pictòriques, "és inconscient, no hi ha intencionalitat de que resulti pictòric encara que al final surti" comenta. La de Kroma és la primera exposició individual de Juanjo Pons.