González, Petrus, Montes i Basili Enrich (Dj Bass), aquest dijous, presentant l’esdeveniment a l’skatepark | Karlos Hurtado

TW
3

L'entorn de la Sínia Costabella i el seu skatepark seran l'epicentre del II Street Day, el 5 de novembre, una iniciativa de l'Ajuntament de Maó en què col·laboren entitats com One Punta Prima Day, i que constarà d'exhibicions, competicions i ambient skater per a tots els públics.

El regidor d'Esports i Joventut, Carlos Montes, va presentar ahir la segona edició d'aquesta proposta entorn del món dels patins. Així, per a organitzar-ho es compta amb l'associació One Punta Prima Day, així com de Baragun, TresSeixanta, Frontside o Lunatics.

L'esdeveniment serà dissabte, a partir de les 12 hores. Tant a l'skatepark com al carrer hi haurà exhibicions de diferents modalitats i el públic podrà provar diferents materials, longboards o carvers.

També hi haurà espai per a la competició, amb un torneig en el qual podrà participar tothom qui ho desitgi, inscrivint-se allà, el mateix dissabte.

Les competicions començaran a les 16 hores i, tres hores més tard, hi haurà l'acte de lliurament de premis als participants.

Durant tot el dia hi haurà música per ambientar l'Street Day, de la mà de Dj Bass, qui punxarà hip hop, dubstep o trap, i després de l'entrega de premis començaran dues hores de rap en directe, amb el Dj menorquí Jandro, i els mallorquins Erikk Oddone i Bladi Black.

Al llarg de la jornada hi haurà estands amb productes relacionats amb el món de l'skate i el bmx, a més d'un foodtruck on es podrà menjar i beure.

Tant el regidor de Joventut, com Juan González i Miquel Petrus de One Punta Prima Day, com el propi Dj Bass, esperen que la jornada del dissabte 5 sigui favorable i les famílies se sumin a la festa.