Van ser tres els clubs participants, el Club Mallorquí de Falconeria, el Club Balear de Falconeria i l’Associació Menorquina de Falconeria | Gemma Andreu

TW
2

Falcons, àguiles, xorics i esparvers han demostrat aquest cap de setmana les seves habilitats per a la caça. Ha estat al Campionat de Balears que s'ha celebrat a la finca mercadalenca de Llucatx, on una vintena d'ensinistradors i una trentena d'aus s'han exhibit al cel menorquí.

La competició va començar aquest dissabte, amb rondes classificatòries tant el matí com el capvespre. Va ser per decidir els cinc participants que prendrien part a les rondes finals, que es van disputar aquest diumenge dematí.

Com explicava, al final de la segona jornada, el president de l'Associació Menorquina de Falconeria i director de camp, Juan Carlos Marqués, «el cap de setmana ha anat molt bé, el temps ha acompanyat i ha permès que els animals poguessin volar bé», i destacava «el bon nivell» de les aus. Una manera, aquesta, de demostrar la bona i complicada feina que es fa per ensinistrar-los.


[Lea la noticia completa en la edición impresa o en Kiosko y Más o My News]