Sebastià Taltavull i Gràcia Mercadal presentant la campanya | A.C.

TW
1

Creu Roja amb la col·laboració de l'Àrea de Serveis Socials de l'Ajuntament de Ciutadella han endegat una nova campanya de recollida de joguines per les properes festes de Reis que enguany tindrà com a novetat que els nens que vulguin joguines demanaran per carta allò que desitgen.

Segons van explicar aquest divendres, el president de Creu Roja de Ciutadella, Sebastià Taltavull, i la regidora de Serveis Socials, Gràcia Mercadal, els nens expressaran les seves il·lusions, però els ciutadans que facin de padrins no podran superar els 30 euros en les seves compres.

Noticias relacionadas

Aquelles persones que vulguin actuar-hi de padrins hauran de fer seva una carta, elegida a voluntat; després hauran d'anar a fer la compra corresponent i lliurar el regal a Creu Roja (Camí de Maó, 180). Finalment, en el curs dels darrers dies d'any i primers de 2017, es procedirà al lliurament al fillet o a la filleta que signava la carta. Sempre es mantindrà en l'anonimat la identitat dels padrins i dels infants receptors.

El període de recollida començarà avui i romandrà obert fins al dia 20 de desembre. I, pel que fa al període l'entrega dels regals, serà del 27 de desembre al 3 de gener vinent. Avui mateix, Creu Roja sortirà al carrer (a partir de les 10 h, a ses Voltes de Ciutadella), per obrir la captació de padrins i per oferir una detallada explicació de la mecànica d'enguany. També serà possible recollir exemplars del model de carta, tot i que, tanmateix, el lloc web de l'Ajuntament permetrà descarregar-la.