Molt de ritme. Les cantants d’African Gospel van animar el públic amb les seves cançons | Gemma Andreu

TW
16

De pingüins, de bombolles de Freixenet, d'africanes cantant gospel, o la Feria de Abril han estat enguany alguns dels temes en què s'han ambientat les comparses i carrosses de Maó, que van sortir acompanyades pels gegants i la Banda de Música de Maó. Ha estat en una rua molt seguida al carrer, especialment al tram de ses Moreres.

La rua va començar a l'Esplanada, i els diferents grups van anar desfilant, al mateix temps que anaven oferint les seves coreografies. Especialment dinàmiques van ser, per exemple, les African Gospel, les bombolles de Freixenet, les cabareteres del Molí Rouge o les marineres de Anything goes (encara que aquestes, fora de concurs).

També hi va haver propostes tendres, com l'enorme família de pingüins amb el seu treballat iglú, o d'altres divertides com el País de nunca jamás, Rompiendo el hielo o el Safari. I tenint en compte la proximitat del Dia d'Andalusia, va ser oportuna la carrossa de la Feria de Abril, amb la seva caseta amb el verd i blanc de la bandera andalusa i balladors i balladores de sevillanes i qualque torero. Perquè, com expressaren, «El arte se tiene que compartir».

Noticias relacionadas

Completava la desfilada la carrossa de futbol americà, amb els seus jugadors, encara que van sobrar les cerveses i altres begudes que consumien dalt i baix de la plataforma.

Premis

A la posterior festa de carnaval al Pavelló de Sínia Costabella es van entregar els premis als guanyadors. En la categoria de carrosses, els tres primers premis van ser per al Molí Rouge, el País de nunca jamás i la Feria de Abril. I en la de comparses, la d'African Gospel, Freixenet, i els Pingüins, respectivament.