Clapton Tribute. El públic va acompanyar durant tot el dia l’espectacle, també durant l’hora del dinar, quan s’exhaurieren les 350 racions de paella que s’havien previst des de l’organització | Javier Coll

TW
1

Toca es Castell, una festa de la música i per la música. Així es podrien definir les més de dotze hores de bons ritmes que es van viure aquest dissabte a l'Esplanada del poble, amb un esdeveniment que va ser, a més, punt de retrobada per a molts, després d'anys.

La iniciativa havia creat moltes expectatives. Així es constata comprovant que, des de l'inici, el migdia, els grups van gaudir d'allò que més aprecien, públic. Fins i tot en les hores que acostumen a ser més crítiques, les de la sobretaula, van tenir un seguiment molt important, amb més de 300 persones gaudint de la música.

El tret de sortida el van donar el Trio Arrels i la festa no va aturar fins que van baixar de l'escenari els Oasis, passada la mitjanit. I entremig, la resta de grups, José Luis Linares i Los niños de la Mari, Petit Komite, Cafe Soul, Osiris, vershions, Pasaje Secreto, Capton Tribute, Stella, Al margen, A bordo, Lo millor de cada casa, Los Preguar, Aura i Oasis. Els quinze que finalment hi van participar, amb la baixa de darrera hora de Triste Páramo.

Lea la noticia completa en la edición impresa del 06 de mayo en Kiosko y Más