Els encarregats de sonar, per primera vegada enguany, les notes d’«El postillón de la Rioja», van ser els integrants del grup Som-hi | Josep Bagur

TW
20

Arriba el tram final del compte enrere que tantes persones venen calculant des que s'apagà el darrer toc de fabiol de les festes de Sant Joan de l'any passat. I és que ja només hi queden tres setmanes perquè l'estimada melodia torni a sentir-se pels carrers de Ciutadella.

Els encarregats de sonar, per primera vegada enguany, les notes d'«El postillón de la Rioja», van ser els integrants del grup Som-hi, durant el concert que, un any més, va organitzar la Unió d'Antics Alumnes Don Bosco, en el marc dels actes de la festa externa de Maria Auxiliadora.

Noticias relacionadas

L'ambient i les ganes de festa es van sentir sobradament davant de Calós, on centenars de persones assistiren a aquest primer jaleo i durant més d'una hora i mitja, van gaudir dels temes festius com «Dolores», «Davallada de la Mola», «Volem gin» o el mateix jaleo.

Franz Pons (guitarra i veu), Rafa Anglada (bateria i cors), Xavi Pons (baix), Joan Olives (guitarra i cors) i Maribel Coll (piano i veu) van estar acompanyats per tres instruments de vent, el saxo de Jeroni Sans, la trompeta d'Enric Villalonga i el trombó de Joan Ametller. Els components de Som-hi unes vegades, i tots junts, unes altres, van oferir un repertori variat en el que combinaren els temes més populars amb altres moderns. Van sonar cançons com «Lean on» de Major Lazer o «Stolen dance» de Milky Chance, així com alguns temes de Red Hot Chili Peppers o el «Knockin'on Heaven's Door» de Dylan. En definitiva, una vetllada força animada que no va fer més que accelerar el compte enrere per Sant Joan.