Aquest és el vídeo guanyador del concurs per a conscienciar de les festes | Benjamín Riquelme | Sergio Bernhardt

TW
16

Els creadors audiovisuals Benjamín Riquelme i Sergio Bernhardt són els autors del muntatge audiovisual que ha guanyat el Concurs de Vídeos de Sant Joan convocat per l'Ajuntament de Ciutadella amb la col·laboració d'IB3.

Noticias relacionadas

Aquest vídeo serà emés ara per la televisió autonòmica per a conscienciar sobre el sentit i el significat de la festa de Ciutadella, i promoure valores de respecte cap als caixers i cavallers, i entre tots als participants als actes santjoaners.

El jurat qualificador va valorar ahir els sis vídeos presentats al certamen i, per unanimitat, acordà atorgar el premi, amb una dotació de 1.000 euros en metàl.lic, a «Sant Joan 2017», presentada per Riquelme i Bernhardt. Van formar el jurat el regidor de Cultura i Festes, Josep Juaneda; Mn. Joan Camps, caixer capellà, en representació de la Junta de Caixers; Josep Marquès, director de Cultura de l'Ajuntament; Llorenç Allès, responsable del Pla de Conscienciació de les festes de Sant Joan; i David Marquès, delegat d'IB3 a Menorca.