El regidor de Festes, Héctor Pons. | Javier Coll

TW
4

Amb l'objectiu de fomentar la participació i d'ajudar a sufragar el cost de les disfresses, l'Ajuntament de Maó ha augmentat el nombre de premis del Carnaval d'enguany, segons va explicar ahir el regidor de Festes, Héctor Pons.

Fins l'any passat eren tres el nombre de premis que s'atorgaven per a cada categoria que opta al concurs: carrosses i comparses. Enguany, aquesta xifra s'incrementa fins a cinc, arribant als 2.200 euros en obsequis.

Noticias relacionadas

Altra novetat del Carnaval de 2018 és la incorporació d'un nou guardó per premiar la millor coreografia dels grups participants a la rua, que recorrerà el centre de Maó des de les 19.30 h d'aquest dissabte i que clourà a la Plaça de la Constitució. Aquestes actuacions tindran lloc a l'escenari que la brigada municipal instal·larà a aquesta plaça.

Un altre canvi és el trasllat del ball de carnaval des del pavelló Sínia Costabella fins a la plaça de la Conquesta, on tindrà lloc sota una carpa aquest dissabte, després del lliurament dels premis de les disfresses, a partir de les 21.30 h. El motiu d'aquesta modificació és, segons Héctor Pons, «apropar l'esdeveniment al centre de la ciutat, per facilitar l'assistència dels participants en la rua». El ball, amb musica oferida per DJ Kike Sastre, es completarà amb una torrada popular, organitzada pel CD Alcázar. El dia 13, a partir de les 19 h, es vetllarà i tindrà lloc el seguici fúnebre d'en Camestortes, amb la col·laboració de l'Orfeó Maonès.