TW
3

Uns tímids coets a les 16.45 hores marcaven l'inici oficial de les esperades festes de Sant Antoni. Al local social de l'Ajuntament certa remor de la gent que va convertir en un esclat de crits quan va aparèixer el fabioler acompanyat del tambor. Just després aquest esclat d'alegria va evolucionar en un solemne silenci mentre s'interpretava el primer toc. Els aplaudiments van inundar el carer quan n'Isaac Triay va haver acabat.

Després, el replec va anar fent. Primer es va anar a cercar a la caixera sobreposada i tot seguit es va tornar al local de l'Ajuntament per l'entrega de la bandera.

Noticias relacionadas

Paral·lelament, i de manera separada, els gegants seguien ballant al ritme de la banda de música, que va procedir a acompanyar els caixers.

Tota la comitiva reunida de caixers va visitar els carrers de Fornells fins que a les 19.20 hores van començar a arribar a la plaça de l'Esglèsia per baixar del cavall i dirigir-se a les Solemnes Completes.

A continuació, a les 20.20 hores, les notes del jaleo van donar el toc de sortida a un acte esperat, multitudinari i sense cap incident greu.

Lea la noticia completa en la edición impresa del 22 de julio en Kiosko y Más