TW
3

Els residents i el personal de la Residència Geriàtrica Assistida de Maó també viuen d’una manera especial les festes de la Mare de Déu de Gràcia i per aquest motiu han volgut compartir-ho en un vídeo que han penjat al seu Facebook.

Es tracta d’una simpàtica gravació realitzada per l’animadora sociocultural de la residència, Espe Marquès, i produïda per Marta Bauzà, voluntària del Projecte de Voluntariat Municipal Estones. El document reprodueix el desenvolupament de diferents actes de les festes de Gràcia i els actors són el propis residents.

Així, en aquest vídeo, de cinc minuts i mig de durada, es veu la petita festa que fan els nostres majors amb l’arribada dels gegantons. Després es reprodueix un mini jaleo a l’interior de la residència i els caixers són els avis i àvies portant a la mà la figureta d’un cavallet de cartó. En el cas dels que van en cadira de rodes, els cuidadors fan un simulacre de bot de cavall aixecant les cadires per darrera.

Noticias relacionadas

A la petita festa no hi manquen ni l’entrega de canyes verdes ni el volem vi amb una àvia repartint les botes.

Voltes i canyes

Tota aquesta festa es va fer amb la complicitat i la participació de la direcció i del personal del centre assistencial. L’Ajuntament de Maó, els caixers, la banda de música i els voluntaris participen també en l’animació dels residents del geriàtric en els dies de les festes amb les seves visites al jardí.

La direcció del centre creu que tota aquesta activitat d’animació és molt positiva per a la gent i els ajuda a viure les festes de Maó amb alegria.