Àngela Vallès, Tomé Olives i José Antonio Fayas miren l’assaig de Kiev Portella al Teatre | Gemma Andreu

TW
0

El pianista Kiev Portella (Maó, 1974) ofereix aquest diumenge, a les 20 hores el concert «Una nit de pel·lícula» al Teatre Principal. Es tracta d’un concert benèfic que ha organitzat el Rotary Club de Menorca a benefici de l’associació Sonrisa médica.

Portella ha preparat un recital amb temes de pel·lícules tan populars com «Pirates del Carib» o «E.T», del compositor John Williams.

«Serà un repertori variat», diu el músic maonès que personalment estrenarà algunes de les peces que presenta al concert. Combinarà temes molt coneguts com «Joc de Trons» o «The Show must go on», de Freddy Mercury i altres no tant com «Exodus».

Per contrastar el pianista oferirà també música de tendència més new age de pel·lícules com «Les hores», del músic minimalista Philip Glass o clàssics com «Romeo i Julieta» de Nino Rota.

Un dels plats forts del concert serà un medley de temes musicals de «Star Wars», en un exercici pianístic que ell mateix qualifica de bastant virtuosístic. Portella creu que concentrar en un sol instrument com el piano temes pensats per més, comporta una major densitat musical.

Lea la noticia completa en la edición impresa del 17 de julio en Kiosko y Más