TW
21

L’ombra d’un fabioler i la seva somereta projectant-se en les acolorides rajoles del terra d’una típica casa del centre de Maó. Aquesta és la imatge del cartell de les festes de la Mare de Déu de Gràcia d’enguany, obra de la il·lustradora i dissenyadora gràfica Marina Pons Wolff, per encàrrec de l’Ajuntament de Maó.

Original, diferent, elegant... eren alguns dels adjectius que s'han dedicat a aquesta invitació gràfica a les festes de Gràcia que porta per títol «Llum de festes»

Noticias relacionadas

Marina Pons Wolff ha explicat que quan el batle li va demanar que fes el cartell, la primera idea que li va venir al cap va ser la que finalment ha quedat plasmada. Tanmateix va considerar unes altres quinze opcions, però sempre tornava a la primera perquè era «senzilla i deia el que jo volia dir».

El cartell, segons la il·lustradora, «transmet la idea de com la festa entra dins de les cases i dins del cors de la gent». També posa en valor el paper del fabioler i de la música a Gràcia, tot recordant que el primer toc de fabiol és un dels moments de més emoció de la festa. La imatge transmet també la relació entre l’arquitectura de Maó i les festes de la patrona de la ciutat.

Menorca Javier Coll Ajuntament Maó presentacio Cartell Fesfes de Grac