TW
5

Menorca va dir adéu al Carnaval amb els enterraments d'en Camestortes i Bernat Figuerola a Maó, Sant Lluís, Es Castell i Alaior.

A Maó, malgrat que diuen que té més deutes que béns, en Camestortes sempre es mostra molt pròdig i generós en el seu testament i ahir no va ser l’excepció en la lectura del seu testament en un Teatre Principal ple.

El batle va ser un dels primers beneficiaris, ja que «pes bé de sa capital» va rebre el centre insular de formació professional. També va tenir present a la presidenta del Consell insular. «Vull deixar unes vacacions a na Mora amb companyia d’en Miquel Àngel Maria per poder gaudir d’un dia de diàleg i reflexions i a tots dos enviaria a s’illa de les temptacions», va llegir en Tòfol, notari del moribund Camestortes.

Al dissolut personatge no se li escapen els problemes de l’Illa i per això cerca bones solucions. Així a l’hospital li donà un bon avió-ambulància; a Punta Nati, «una moneda al vent per triar entre medi ambient o preservar es paratge» i a la veïna ciutat de Ló, «mentre es fa sa piscina de primera», li deixà «per alleugerar s’espera, mil tiquets per entrar a sa Bassa de Sant Pere».

Noticias relacionadas

Alaior

Bernat Figuerola, el vell sabater d’Alaior que cada Darrer Dimarts de Carnaval reapareix pel poble per donar a conèixer les seves últimes voluntats, va tornar com és costum a repartir a tort i a dret contribuint de pas a solucionar alguns problemes del municipi.

El batle no escapa malament, ja que li han deixat «cinquanta-dues revistes, una garnera i un poal, sa roba de ses modistes i gran part des meu dineral perquè faci una sala multifuncional per convidar a molts d’artistes».

El murri sabater se’n recordà de la fira de turisme «ja que tot sols hem anat a Fitur, l’any que ve a demanar sa independència».

Els problemes d’electrificació de la tercera fase del polígon La Trotxa es resoldran gràcies al regal d‘una sínia a sa Bassa de Sant Pere que faci prou electricitat.

Lea la noticia completa en la edición impresa del 26 de febrero en Kiosko y Más