Conxa Juanola, Héctor Pons, Vicent Fullana (delegat d’Autoritat Portuàri a Maó) i José Manuel García | A.M.

TW
15

La quarta edició del programa municipal d’animació «Estiu al Port», presentada aquest dimecres a Maó, comptarà enguany amb un programa d’activitats molt variat i complet, en el qual destacarà el nou mercat de nit al port.

El mercat se celebrarà, cada dijous, a l’espai situat darrere les oficines de l’Autoritat Portuària, arran de la mar, a partir del pròxim dia 9 de juliol, i anirà acompanyat d’actuacions musicals i mostres de pintura en directe, distribuïdes en diferents espais situats al llarg del port.

L’activitat del programa d’«Estiu al Port 2020» es dividirà en tres dies, que s’han seleccionat a partir de les peticions dels comerciants. No s’haurà de tallar el trànsit rodat per dur a terme aquestes activitats.

Dinamització

«Estiu al Port» es desenvoluparà amb diferents activitats els dilluns, dijous i dissabtes d’estiu (vegeu requadre). A totes les activitats s’hauran de respectar les normes de seguretat sanitària vigents: mantenir una bona higiene de mans, mantenir la distància interpersonal i emprar, obligatòriament, la mascareta. En aquest sentit, l’Ajuntament ha seleccionat els espais per a dur a terme aquest programa, de manera que sigui possible el compliment de les normes vigents.

El batle de Maó, Héctor Pons, afirma que és un programa que iniciat ja fa uns anys «amb un objectiu molt clar, que és el de dinamitzar la vida al port i fer que el port sigui un espai de convivència i també d’activitat». Així mateix, el batle ressaltà la importància de «posar en valor el port de Maó com a destí, no només per tots els residents sinó també per tots aquells visitants que venen a Menorca».

També van participar en la presentació la tinenta d’Alcaldia de Cultura i Medi Ambient, Conxa Juanola, i el regidor de Festes, José Manuel García.

El programa

Espais públics d’expressió artística

Els dilluns, a las 21 hores, el Parc Rochina acullirà actuacions de música, circ, teatre i dansa.

Mercat de nit, música i art al port

Els dijous s’ubicarà darrere les oficines de l’Autoritat Portuària, arran de la mar.

Concerts a baixamar

Els dissabtes 4 i 18 de juliol, 1, 15 i 29 d’agost, concerts musicals arran de la mar en el mateix espai del nou mercat de nit.