Alaior ha presentat el programa de festes de Nadal d'enguany

TW
0

La gran novetat de les festes de Nadal a Alaior és l’habilitació d’una pista de patinatge sobre gel a la pista annexa del Poliesportiu Municipal. A més, també es celebrarà el XVI Mercat de Nadal a la plaça des Ramal, que es convertirà en un punt de trobada amb una àmplia oferta de restauració, comerços i artesans.

El programa festiu està format per més de 70 activitats culturals, d’oci i esportives, que en paraules del batle José Luis Benejam, «és un programa prudent, tenint en compte que la situació actual amb la covid-19 torna a ser delicada, però recuperem importants activitats que donen molta vida i dinamitza el poble, una cosa molt necessària i beneficiosa pels comerciants i per tots els alaiorencs en general».

Noticias relacionadas

La pista de patinatge sobre gel estarà oberta amb diferents horaris del 17 de desembre al 9 de gener, amb l’excepció del 25 de desembre i 6 de gener que estarà tancada. Les persones que hi vulguin anar hauran de fer un donatiu de tres euros, encara que a partir del 15 de desembre es podran aconseguir vals de descompte a les botigues de la ciutat, amb l’objectiu de fomentar les compres al comerç local.

Per la seva part, el Mercat de Nadal estarà obert de dilluns a divendres, de 17.30 a 22 hores, excepte els dies 24 i 31, que serà d’11 a 14.30 hores. Els dissabtes i diumenges estarà obert tot el dia, d’11 a 14.30 hores i de 17.30 a 22 hores. La celebració del mercat compta amb una sèrie d’activitats complementàries com concerts -Banda de cornetes i tambors, Fusionados, Wanderlust, Dani Juanico i Shanti Gordi- i un taller de jocs de taula.

Alaior recupera la visita el dia 1 de gener del patge reial a la plaça des Ramal per recollir les cartes dels fillets, i la rebuda dels Reis d’Orient amb la cavalcada que recorrerà els principals carrers del poble, mentre que el seu discurs es durà a terme a la plaça des Ramal.