El programa de Nadal s'ha presentat aquest divendres a Ferreries | MANOLO BARRO

TW
0

Un taller infantil de manualitats de Nadal a la plaça Espanya enceta el pròxim dimarts dia 7, a les 17.30 hores, el programa d’activitats de Nadal. Ensoldemà, hi haurà un altre taller al local de l’associació Art’s Ferreries.

Els dies 11 i 12, de les 10 a les 21 hores, es celebrarà la XVIII Fira de Nadal a la plaça Espanya, en la que 14 expositors oferiran tot un ventall de productes nadalencs. El dia 17 hi haurà una sessió de contes nadalencs la Biblioteca Pública i una actuació de jazz per Randy Greer&Ignasi Terraza a l’Auditori.

Noticias relacionadas

El dia 18, es celebrarà contes de l’Arpa, un festival de l’escola BSMenorca Rítmica, un concert per Clau de Sol, un taller de centres amb Lola Seara i una festa al Club de Jubilats.

I el 19, rebuda de la Llum de la Pau a l’església de Sant Bartomeu i l’actuació de la coral del Club de Jubilats. Continuarà amb la XXV Mostra d’Art (dia 23), la festa del calent (dia 24), el sopar dels jubilats i la revetlla de Cap d’Any (dia 31), l’arribada dels patges (dia 1) i la dels Reis d’Orient (dia 5).